Garancia

Minden általunk forgalmazott használt Apple készülékre 1-3 hónap garanciát vállalunk a vásárlás napjától számítva. (1 év lejárt hivatalos gyári Apple garancia után/3 hónap bolti garancia)

Használt készülékek meghibásodása esetén törekszünk minnél hamarabb a hibát elhárítani ami hibától függően körübelül 5-8 munkanapot szokott igénybe venni. Cserekészüléket meghibásodás során nem tudunk biztosítani.

Új készülékeinket 1 év hivatalos gyári Apple garanciával forgalmazzuk.A készülék regisztrációjától számítva 1 év a gyári garancia amit, bármelyik hivatalos Apple márkaképviseletben tud érvényesíteni! Mi őket ajánljuk: www.almariumpro.hu

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből eredő hibák a garancia elvesztésével jár.
A külsérelmi nyomok a készülék burkolatán illetve a kopás nem tartozik a garanciális körbe.

A jótállás érvényét veszti amennyiben a meghibásodás nem rendeltetésnek megfelelő használat, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár (beázás, leejtés, erős nyomás, stb.), vagy egyéb, a tulajdonba vétel után fellépett ok miatt következik be. Ugyancsak rendeltetésellenes használat az olyan mértékű igénybevétel, amely meghaladja a termékre vonatkozó, a gyártó által meghatározott értékeket. Ha a készülék külső beavatkozás miatt hibásodik meg, minden esetben jegyzőkönyvet és fényképet készítünk a hibás alkatrészről, melynek másolatát át tudjuk adni. Ez a jegyzőkönyv igazolja, hogy továbbiakban a javítást csak fizetés ellenében tudjuk vállalni, ha egyáltalán gazdaságosan javítható a készülék.

Garanciális ügyintézést használt termékek esetén, kizárólag az álltalunk kiállított papírokkal érvényesíthetőek minden esetben!

A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a forgalmazó webshop.(kizárólag új, bontatlan készülékekre vonatkozik). A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt.  A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások (pl. leesés következtében összetört, beázott, ráléptek, stb…) garanciavesztéssel jár.

Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetessen 3-6 munkanapon belül cseréljük a terméket.

Töltőre illetve füllhalgatóra a garancia nem terjed ki!

Üzletünk Címe:Budapest 1074 Rottenbiller utca 8. Telefonszám:06 70 660 4841 Email:info@almaadasvetel.hu 

Apple Szaküzlet-Apple Felvásárlás-Iphone Szerviz

Szeretné tudni mennyit ér használt készüléke?

Kérjük részletesen töltse ki árajanlat kérő űrlapunkat és garantáltan 2 órán belül
munkatársaink egy tájékoztató jellegű árat fognak mondani készülékére.