iPhone hátlapi kamera csere

 

iPhone 5s hátlapi kamera csere ára: 6900 Forint.

Mikor beszélünk az iPhone 5s készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone 5s készülékének kamerájában kell keresni a hibát.
 

iPhone SE hátlapi kamera csere ára: 7900 Forint.

Mikor beszélünk az iPhone SE készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone SE készülékének kamerájában kell keresni a hibát.

iPhone 6 hátlapi kamera csere ára: 8900 Forint.

Mikor beszélünk az iPhone 6 készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone 6 készülékének kamerájában kell keresni a hibát.

iPhone 6s hátlapi kamera csere ára:11900 Forint.

Mikor beszélünk az iPhone 6s készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone 6s készülékének kamerájában kell keresni a hibát.

iPhone 6 Plus hátlapi kamera csere ára:10900 Forint.

Mikor beszélünk az iPhone 6 Plus készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone 6 Plus készülékének kamerájában kell keresni a hibát.

iPhone 6s Plus hátlapi kamera csere ára:13900 Forint

Mikor beszélünk az iPhone 6s Plus készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone 6s Plus készülékének kamerájában kell keresni a hibát.

iPhone 7 hátlapi kamera csere ára:14900 Forint

Mikor beszélünk az iPhone 7  készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone 7 készülékének kamerájában kell keresni a hibát.

iPhone 7 Pus hátlapi kamera csere ára:19900 Forint

Mikor beszélünk az iPhone 7 Plus készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone 7 Plus készülékének kamerájában kell keresni a hibát.

iPhone 8 hátlapi kamera csere ára:17900 Forint

Mikor beszélünk az iPhone 8 készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone 8 készülékének kamerájában kell keresni a hibát.

iPhone 8 Plus hátlapi kamera csere ára:19900 Forint

Mikor beszélünk az iPhone 8 Plus készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone 8 Plus készülékének kamerájában kell keresni a hibát.

iPhone X hátlapi kamera csere ára:24900 Forint

Mikor beszélünk az iPhone X készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone X készülékének kamerájában kell keresni a hibát.

iPhone XS hátlapi kamera csere ára:25900 Forint

Mikor beszélünk az iPhone XS készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone XS készülékének kamerájában kell keresni a hibát.

iPhone XS Max hátlapi kamera csere ára:27900 Forint

Mikor beszélünk az iPhone XS Max készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone XS Max készülékének kamerájában kell keresni a hibát.

iPhone XR hátlapi kamera csere ára:22900 Forint

Mikor beszélünk az iPhone XR készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone XR készülékének kamerájában kell keresni a hibát.

iPhone 11 hátlapi kamera csere ára:42900 Forint

Mikor beszélünk az iPhone 11 készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone 11 készülékének kamerájában kell keresni a hibát.

iPhone 11 Pro hátlapi kamera csere ára:44900 Forint

Mikor beszélünk az iPhone 11 Pro készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone 11 Pro készülékének kamerájában kell keresni a hibát.

iPhone SE 2020 hátlapi kamera csere ára:16900 Forint

Mikor beszélünk az iPhone SE 2020  készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone SE 2020 készülékének kamerájában kell keresni a hibát.

iPhone hátlapi kamera csere garanciával Budapesten a legjobb áron!

Mikor beszélünk az iPhone készülék kamerájának meghibásodásáról?
A leggyakorobbi kamera meghibásodás, ha a készülék homályos képet csinál, azaz nem képes fókuszálni az alkatrész. Másik gyakori hiba, ha homályos foltok jelenek meg, szintén iPhone készülékének kamerájában kell keresni a hibát.
Megszeretné nyitni iPhone készülékének kameráját, de kép helyett csak sötétséget lát?

A megoldás szintén a hátsó kamera cseréje lesz.

Ritka esetekben szoftveres hibára is lehet gyanakodni! Ilyen lehet pl: ha a kamera alkalmazásba belépve, lefagy almás terméke.
Összeségében elmondható tapasztalatok alapján, hogy iPhone készülékének hátsó kamerája ritka esetekben szokott meghibásodni.

Mennyi időt vesz igénybe iPhone készülékének kamera cseréje?
A javítást azonnal elkezdjük és a leadástól számított kb 1-2 órán belül elkészül. A javításra 5 hónap garanciát vállalunk.

Hol található iPhone szervizünk?
iPhone szervizünk az Aréna Plázától 5 percre található a 1074 Rottenbiller utca 8.-szám alatt. iPhone készülékek szervizelése Budapesten a legjobb áron garanciával.

Szeretné tudni mennyit ér használt készüléke?

Kérjük részletesen töltse ki árajanlat kérő űrlapunkat és garantáltan 2 órán belül
munkatársaink egy tájékoztató jellegű árat fognak mondani készülékére.