Vissza a szolgáltatásokhoz

iPhone X töltéscsatlakozó csere

Szerviz ár:19.900 Ft

iPhone X töltéscsatlakozó cserére Cégünk, 6 hónap garanciát vállal. Sok esetben nem kell cserélni iPhone X töltéscsatlakozóját, hanem elég azt tisztítani. Általában a mobiltelefonokat a zsebünkben hordjuk, ahol a töltés csatlakozóba különböző szennyeződés pl. zsebszösz kerülhet, ami eltömíti. Ha a tisztítás nem oldja meg a problémát, akkor minden képen az iPhone X dock csatlakozóját kell cserélni.Ha elkerülhetetlen iPhone X töltőcsatlakozó cseréje, a javítási folyamatot a telefon szétszedésével kezdjük. Ehhez a vízzáró-réteget fellazítjuk, majd leemeljük a kijelzőt. Biztonsági okokból az akkumulátort lecsatlakoztatjuk az alap-lapról. A munka folyamat időtartalma 1,5 órát vesz igénybe.

Gyakran előfordult iPhone X töltéscsatlakozó hibák

-iPhone X készüléke nem veszi fel a töltést, akkor akkumulátoron kívül lehet a probléma oka a töltéscsatlakozóval is.

-Ha töltőre dugjuk készülékünket, és csak a kábel mozgatására veszi fel időnkét a töltés, akkor iPhone X töltéscsatlakozó cseréje, vagy tisztítása fogja megoldani a hibát. 

-iPhone X készüléke laptopra, vagy számítógépre dugva nem ismeri fel a készülékét nem kezdi el a szinkronizálást, akkor is iPhone X töltéscsatlakozó hibáról beszélhetünk.

-Kihangosításnál nem lehet hallani semmit sem, akkor is lehet gyanakodni iPhone X töltéscsatlakozójának meghibásodásáról.

-Ha fülhallgatója nem működik megfelelően.

Szeretné tudni mennyit ér használt készüléke?

Kérjük részletesen töltse ki árajanlat kérő űrlapunkat és garantáltan 2 órán belül
munkatársaink egy tájékoztató jellegű árat fognak mondani készülékére.