Új iPhone SE 2 (2020)

Megérkezett 2020 talán legjobban várt almás készüléke az iPhone SE 2 (2020). Sokak régi kedvence teljesen meg újult és bitang erős legmodernebb chipet kapta, ami például az iPhone 11-ben is megtalálható, ami nem más mint az A13 Bionic. Ez a chip garantálja , hogy az SE éveken át megbízhatóan elássa feladatát, kezelni tudja az iOS operációs rendszer évente kiadott frissítéseit.

Az új chippel együtt jár az is , hogy a mobilneten a maximális sebesség 1 Gbps .( iPhone 8 600 megabit)

Apple SE 2 vízállóságot tekintve IP 67-es por és vízállóságot biztosít. Az iPhone SE 1 méteres mélységig és 30 percig vízálló. Nem fél egy kis kávétól, teától vagy üdítőtől sem. És egy kis por Az sem okoz neki gondot!

Kijelző mérete 4.7”(iPhone 8) melynek felbontása 1334x750 pixel.  Hátlapi kamera 12 MPx , az előlapi kamera pedig 7 MPx felbontású kamerával van ellátva. A fejlett kamerarendszer az A13 Bionic chippel kiegészülve elérhetővé teszi a Portré módot, amely művészileg elmossa a fotók hátterét, hogy a figyelem a modellre összpontosuljon - még akkor is, ha szelfit készít. Ha fotózás közben úgy döntenél, inkább videón rögzíted az eseményeket, akkor az exponálógombot hosszan nyomva, tartva azonnal elindíthatsz egy videó felvételt. Az iPhone SE sztereóban rögzíti a hangot a videóid alatt, hogy az audio is éppolyan meggyőző legyen, mint a videó.

A jó műsorokból sosem elég. Az iPhone SE lehetővé teszi, hogy egyetlen töltéssel akár 13 órányi videót is megnézhessél. Ha fel kell töltened a készüléket, csak állítsd bele egy vezeték nélküli töltőbe, vagy csatlakoztasd egy 18W-os gyors töltésű adapterhez, hogy 30 perc alatt nulláról akár 50%-ra töltsd.

Belső memóriát tekintve 64GB/128GB/256GB/ -os kiszerelésben kapható.

A Touch ID segítségével biztonságosan feloldhatod iPhone készüléked és azonnal bejelentkezhetsz az alkalmazásokba. Az Apple Pay segítségével akár fizethetsz vele a kávézóban, vásárolhatsz jóga alkalmazást vagy egy új cipőt online.
Mindezt anélkül, hogy elővennéd a bankkártyád.

Összegezve biztosra vehető , hogy 2020 egyik legnagyobb dobása lehet az iPhone SE 2 (2020) méghozzá nem oktalanul! Köszönjük, hogy elolvastad írásunkat reméljük tetszett ! Ha szeretnél megbízható helyről vásárolni új SE készüléket fordulj hozzánk bizalommal! Régi Apple készülékedet megvásároljuk-beszámítjuk! Apple felvásárlás iPhone-iPad-Watch-MacBook-iMac! Budapest 1074 Rottenbiller utca 8. Telefonszám: 06 70 660 48 41 Email: info@almaadasvetel.hu

Apple Felvásárlás-Apple Szaküzlet-iPhone Szerviz

2020.04.27

 

 

Szeretné tudni mennyit ér használt készüléke?

Kérjük részletesen töltse ki árajanlat kérő űrlapunkat és garantáltan 2 órán belül
munkatársaink egy tájékoztató jellegű árat fognak mondani készülékére.