Használt Iphone készülék vásárlása!?

Használt Iphone készüléket vásárlás során vannak olyan alapszabályok amiket minden képen meg kell nézni vizsgálni mielőtt a terméket megvásároljuk.

Ha még sosem volt iPhone a kezedben, akkor mindezeken felül, ha van rá lehetőséged, akkor az adásvétel lebonyolítására vigyél magaddal egy olyan ismerőst, akinek iPhone-ja van, és annak használatában van tapasztalata. Sokat fog tud segíteni. Ha a hirdetésben szereplő ár a többi hirdetéshez képest kirívóan alacsony, akkor légy körültekintő, vagy akár gyanakvó. Lehet, hogy az eladó valóban csak gyorsan túl akar adni a mobilján, de az is lehet, hogy a készüléknek valami hendikepje van (például, hogy lopott). Esetleg nem is iPhone, csak egy megszólalásig hasonló utánzat.

Arra mindig figyelj, hogy beszámítható alakokkal találkozz! Sajnos interneten keresztül nincs sok lehetőséged, amivel kideríthetnéd, hogy kivel fogsz találkozni, ám akad néhány mentőöv, amit érdemes kihasználnod!

Magánszemélytől  utánvéttel nem ajánlanám ,hogy készüléket vásároljatok. Ha az eladó azt mondja, hogy előleget, vagy a teljes vételárat kéri előre átutalni, és majd küldi a telefont, abba ne menjetek bele. Előre utalással ne vegyél iPhone-t. 

Ha vidékre szeretnél készüléket és nincs lehetőséged feljönni a termékért(Budapestre) minden képen egy olyan céget válassz akinek van üzlethelysége és személyesen bármikor be tudsz menni probléma esetén.

almaadasvetel.hu csapatánál egy használt Apple termék felvásárlása során a következőket nézi meg:

1. Az IMEI szám egyszerűen megfogalmazva a telefonok rendszáma, ami arra való, hogy a szolgáltató pontosan be tudja azonosítani, melyik készülékről van szó. Az IMEI szám ellenőrzésével tudomást szerzünk a telefon típusszámáról, gyári specifikációiról, belső tárhely méretéről.
2. Apple ID kijelentkezés ez egy nagyon fontos állomás ha nem a legfontosabb. Ezt általában már az elején megkérdezzük hogy ki tudnak e lépni az Apple ID-ból. Sajnos nagyon gyakran előforduló hiba elfelejtik a jelszót és ez által igazából a készülék használhatatlan,eladhatatlan.
3. Ellenőrizzük a készülék működését - gombok ellenőrzése (home gomb,bekapcsoló gomb,hangerőszabályzó,némítógomb, Touch ID-s készülék esetén hozzá rendelünk egy ujjlenyomatot(FONTOS NE HAGYD KI!)
4. Kamera ellenőrzése első hátsó kamera tesztje (TIPP:fehér háttér(papír) fotózása egyből kihozza ha van probléma kamerával)
5. Hangszórók ellenőrzése
6. Wifi,Bluethooth-t ellenörzése(csatlakoztassuk Wifire a készüléket)
7. Kijelző ellenőrzése(figyeljünk oda nincs e hajszál repedés ,pixelhiba,kijelző nincs e elállva kerettől).A kijelző minden egyes részét nyomkodjuk át mindenhol érzékeli e ujjunkat.
8. Jack dugó ellenőrzése (próbából indítsunk el egy videót,illetve zenét)
9. Töltő csatlakozó ellenőrzése (rakjuk töltőre egy pár százalékot had menjen fel a töltöttség)
10. Akkumulátor ellenőrzése talán a legnehezebb kiszűrhető hiba jelenség. Mindenképpen rakjuk fel tölteni a készüléket ,várjunk vele egy 5-10 percet.
11. Hálózat függőség ellenőrzése
12. Használt készülékeket kizárólag adásvételi szerződéssel vásároljuk meg személyi illetve lakcím kártyával együtt. (TIPP HA teheted te is így vásárold meg használt almádat!)

Ha valóban el szeretnéd adni használt iPhone készülékedet vedd fel velünk a kapcsolatot a 06 70 660 48 41 - es telefonszámon. Üzletünk Címe: Budapest 1074 Rottenbiller utca 8.  Apple Szaküzlet-Apple Felvásárlás-iPhone Szerviz Email:info@almaadasvetel.hu

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket reméljük tudtunk segíteni sok egészséges almát kívánunk mindenkinek! 

 

Szeretné tudni mennyit ér használt készüléke?

Kérjük részletesen töltse ki árajanlat kérő űrlapunkat és garantáltan 2 órán belül
munkatársaink egy tájékoztató jellegű árat fognak mondani készülékére.