Gyári Apple Garancia

Apple termékek garanciája kijelenthető egyedi a világon! Sok más márkával ellentétben egy teljesen egyedi konstrukciót dolgoztak ki ami hatékonyan működik a világ minden részén.

Minden egyes ÚJ Apple termékhez 1 év hivatalos gyári garancia tartozik. Jelenleg hazánkban négy hivatalos szervizpartner van.   

  • Almarium-Pro
  • CareCenter
  • iCentre
  • ISTYLE

Mi őket ajánljuk: https://www.almarium-pro.hu/  

Honnan számít az 1 év garancia? 1 év garancia új készülék esetén a beaktiválás napjától számít! Beaktiváláshoz szükséges sím kártya, wifi/mobilinternet/.

Ha meghibásodott készüléked 1 éven belül bármelyik említett szervizpontba vissza tudod vinni, ahol imei szám alapján ellenőrzik él e még a garancia a termékedre. 

https://checkcoverage.apple.com/hu/hu

72 órán belül meghibásodott a készüléked ebben az esetben az eladónak biztosítani kell egy új készüléket számodra.---- fordulj az eladóhoz jelezd neki a számla kiállítás napjától 72 órán belül email formájában/vagy telefonon a hibát!

Fizikai sérülés, külső hatás által keletkezett károkra a garancia nem terjed ki (törés,ázás,karcolás stb.).

FONTOS: Ha fizikai sérülés folytán pl. készüléked kijelzője betört és még van a termékedre garancia 2 lehetőséged van:

1. Vagy egy hivatalos Apple szervizbe elvégezteted a javítást gyári alkatrészekkel aminek az ára igen borsós lesz viszont a garancia ebben az esetben megmarad a készülékedre!

2. Elmész egy nem hivatalos szervizbe kicseréltetni a kijelzőt ahol szinte biztos hogy, nem gyári kijelzőt fogsz kapni (amik egyébként már igen magas színvonalúak) egy átlag felhasználó észre se fogja venni. Ebben az esetben jókora összeget tudunk spórolni viszont a garanciát elveszítjük!

MI AZT AJÁNLJUK: ha még több hónap garancia van készülékre megéri hivatalos szervizbe elvégeztetni a javítást. 1-2 hónap van még vissza a garanciából abban az esetben már megfontolandó ki melyik megoldást választja.

A garanciális ügyintézés ideje általában gyorsan le szokott zajlani ami 5-8 munkanapot szokott igénybe venni. Az Apple a hibás készülékeket cserélni szokta és az új termék ad aminek garanciája folytatólagos marad.

Ha Új Készüléket szeretnél Gyári Apple garanciával válaszd az almaadasvetel.hu csapatát! Használt Apple készülékek megbízható helyről.iPhone készülékek garancián túli szervizelése 5 hónap garanciával! Budapest 1074 Rottenbiller utca 8. Telefonszám:06 70 660 48 41 Email:info@almaadasvetel.hu

KÖSZÖNJÜK, HOGY ELOLVASTAD REMÉLJÜK SIKERÜLT SEGÍTENÜNK!

 

Szeretné tudni mennyit ér használt készüléke?

Kérjük részletesen töltse ki árajanlat kérő űrlapunkat és garantáltan 2 órán belül
munkatársaink egy tájékoztató jellegű árat fognak mondani készülékére.