Vissza a szolgáltatásokhoz

iPhone 11 Pro Max töltéscsatlakozó csere

Nem veszi a töltés készüléke? Csak kábel mozgatására veszi időként a töltést? A megoldást iPhone 11 Pro Max töltéscsatlakozó cseréje fogja megoldani, vagy annak tisztítása. Cégünk 6 hónap garanciát vállal, iPhone 11 Pro Max töltéscsatlakozó cserére.
Szerviz ár: 26.900 Ft
Szerviz igénylése

Sérült, hibás Apple termékét megvásároljuk Apple termék felvásárlás

Budapest 1074 Rottenbiller utca 8.

Üzletünk és Szervízünk címe: Budapest 1074 Rottenbiller utca 8. Hétfőtől - Péntekig: 10:00 - 17:00 óráig
Szombaton: 10:00 - 13:00 óráig

Telefonszám: 06 70 660 48 41
E-mail: info@almaadasvetel.hu
Térkép

  • 11 Pro Max töltéscsatlakozó
  • Garancia

iPhone 11 Pro Max töltéscsatlakozó cserére Cégünk, 6 hónap garanciát vállal. Sok esetben nem kell cserélni iPhone 11 Pro Max töltéscsatlakozóját, hanem elég azt tisztítani. Általában a mobiltelefonokat a zsebünkben hordjuk, ahol a töltés csatlakozóba különböző szennyeződés pl. zsebszösz kerülhet, ami eltömíti. Ha a tisztítás nem oldja meg a problémát, akkor minden képen az iPhone 11 Pro Max dock csatlakozóját kell cserélni.Ha elkerülhetetlen iPhone 11 Pro Max töltőcsatlakozó cseréje, a javítási folyamatot a telefon szétszedésével kezdjük. Ehhez a vízzáró-réteget fellazítjuk, majd leemeljük a kijelzőt. Biztonsági okokból az akkumulátort lecsatlakoztatjuk az alap-lapról. A munka folyamat időtartalma 1,5 órát vesz igénybe.

Gyakran előfordult iPhone 11 Pro Max töltéscsatlakozó hibák

-iPhone 11 Pro Max készüléke nem veszi fel a töltést, akkor akkumulátoron kívül lehet a probléma oka a töltéscsatlakozóval is.

-Ha töltőre dugjuk készülékünket, és csak a kábel mozgatására veszi fel időnkét a töltés, akkor iPhone 11 Pro Max töltéscsatlakozó cseréje, vagy tisztítása fogja megoldani a hibát. 

-iPhone 11 Pro Max készüléke laptopra, vagy számítógépre dugva nem ismeri fel a készülékét nem kezdi el a szinkronizálást, akkor is iPhone 11 Pro Max töltéscsatlakozó hibáról beszélhetünk.

-Kihangosításnál nem lehet hallani semmit sem, akkor is lehet gyanakodni iPhone 11 Pro Max töltéscsatlakozójának meghibásodásáról.

-Ha fülhallgatója nem működik megfelelően.

iPhone 11 Pro gyári kijelző csere garanciája.

-6 hónap garancia
-Ázásra a garancia nem terjed ki. K
-A garancia minden esetben az általunk kiállított papírokkal érvényesíthető! Papírok hiányábán a garancia nem érvényesíthető!

iPhone 11 Pro Max töltéscsatlakozó csere szerviz igénylése

KépTallózás

?>
Szeretné tudni mennyit ér használt készüléke?

Kérjük részletesen töltse ki árajanlat kérő űrlapunkat és garantáltan 2 órán belül
munkatársaink egy tájékoztató jellegű árat fognak mondani készülékére.