iPhone szerviz


Cégünk több éve foglalkozik iPhone készülékek teljeskörű szervízelésével, professzionális szinten. Minden általunk elvégzett iPhone szervízelésére 6 hónap garanciát vállalunk. iPhone szervizünkben a javítások 90%-a megvárható, ahol barátságos, közvetlen, nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakkal fog találkozni. Az általunk felhasznált alkatrészek, az elérhető legjobb minőséget képviselik a piacon. Számunkra ügyfeleink 100%-os elégedettsége a legfontosabb így garantáltan a legjobb minőséget és árat fogjuk kínálni Önnek! iPhone Szervizünk Budapesten, a 1074 Rottenbiller utca 8-szám alatt található amely magasan felszerelt, mindent igényt kielégítve várja kedves ügyfeleit.
 

iPhone szervizünkben a leggyakrabban előforduló javítások közé tartozik a kijelző csere, illetve az akkumulátor csere. iPhone akkumulátor cserét Cégünk 30 percen belül tudja elvégezni, minden modellben, gyári minőségben. iPhone kijelző csere esetében van lehetőség gyári kijelzőt, vagy untángyártott kijelzőt választani. Az általunk használt utángyártott kijelzők a piacon kapható legjobb minőséget képviselik, amik szinte megeggyeznek a gyári minőséggel!Bármilyen problémája is legyen almás készülékével  szervizmunkák során, kizárólag csak a szükséges hibás alkatrészt cseréljük ki, így plusz (rejtett) költsége biztos nem fog keletkezni Önnek! Minden iPhone modell készülék teljeskörű szervizelését vállaljuk, rövid határidővel. Minden elvégzett munkánkra, 6 hónap garanciát vállalunk.

Kiemelt Javítások

iPhone Kijelző csere

Mint már korábban is írtuk a legtöbbször elvégzett javítás szervizünkben , az iPhone kijelző csere. Legyen bármilyen modellről is szó, azonnali raktárról tudjuk cserélni a hibás alkatrészt. Összetört? Megsérült? Nem érzékel érintője almás készülékének? A problémát gyorsan megoldjuk! Általában 30 percen belül tudjuk cserélni a hibás kijelzőt, készülékében. 2 féle kijelző közül tud választani. Van gyári, illetve untángyártott iphone kijelző cserére is lehetőség. 

iPhone Akkumulátor csere

Másik kiemelt javítások közé tartozik az iPhone akkumulátor csere. Ez a beavatkozás a gyors javítások közé tartozik. 30 percen belül bármilyen iPhone készülék akkumulátor cseréjét el tudjuk végezni.Egy akkumulátor élettartalma átlagosan 2 évre van tervezve. Általában azt mondhatjuk, hogy 80% körül kezd egy akkumulátor állapota érezhetően gyengülni. 

Mik a leggyakorobbi iPhone akkumulátor hibák?
- a telefon hidegben kikapcsolgat
- a telefont nem lehet tölteni, esetleg csak töltőről üzemel
- váratlanul kikapcsolgat bizonyos akkuszázaléknál telefonja
- a telefon akkumulátora felpúposodik és elkezdi kinyomni a kijelzőt

Milyen minőségű iPhone akkumulátort használunk?

A piacon nagyon sok fajta és minőségű akkumulátor kapható. Cégünk kizárólag a piacon kapható legjobb minőségű iPhone akkumulátort használja, ami megeggyzik a gyári minőséggel.Sok helyen ijesztően olcsó áron kinálnak akkumulátort cserét, amik minőségben nagyon elmaradnak a gyári minőségtől. Cégünk ezeket a pár ezer forintos akkukat nem használja, és nem is ajánlja.

iPhone hátlap üveg csere

Napi szinten kapunk olyan készülékeket melynek hátlap üvege megsérült, megrepedt. iPhone 8-tól kezdődően minden iPhone készülék hátlapja üvegből van. iPhone hátlap üvegcseréjét a legmodernebb lézeres technológiával végezzük el. Cégünk ezt a fajta munkát 1-2 napos hátáridővel tudja vállalni. 
 

?>
Szeretné tudni mennyit ér használt készüléke?

Kérjük részletesen töltse ki árajanlat kérő űrlapunkat és garantáltan 2 órán belül
munkatársaink egy tájékoztató jellegű árat fognak mondani készülékére.