iPad Felvásárlás

Képek a készülékről (opcionális)

KépTallózás
KépTallózás
KépTallózás

Szeretné jó áron eladni használt iPad készülékét? Járatlan a tablet kereskedelemben? Hirdetés feladás sok energiát, és időt követel? A megoldás az almaadasvetel.hu csapata! Kérjen árajánlatot használt iPad készülékére most!

Hozza el hozzánk iPad készülékét, és mi készpénzért megvásároljuk Öntől! ÚJDONSÁG: iPad felvásárlás akár az Ön által megadott címen is (Budapest)! Egyeztetés után elmegyünk az eladni kívánt almás készülékéért 24-órán belül!

Használt iPad készülékének mitől függ az ára? Nagyon fontos, hogy készüléke jó állapotban legyen minél több tartozéka meg legyen (doboz, töltő, esetleg papírok). Továbbá fontos áremelő tényező lehet a hálózat függőség(ha cellulár) illetve, hogy van e még garancia készülékre. Minél jobb feltételekkel rendelkezik használt iPad készüléke, annál magasabb árat tudunk kínálni érte.

Készpénzes iPad felvásárlás Budapesten:  jobb ajánlatot aligha talál, hívjon minket most a +36 70 660 4841 telefonszámon.

Lecserélnéd használt Apple termékedet?  iPad felvásárlás helyett beszámítás?

Arra is van megoldás, ha nem készpénzre, hanem egy új használtra vagy egy bontatlan új készülékre váltaná jelenlegi Apple termékét. Ilyenkor a felvásárlás helyett, válassza a beszámítás szolgáltatásunkat, amivel elérheti, hogy egy lépésben szabaduljon meg régi tablettjétől és tegyen szert kedvező áron új almás termékére!

Mit jelent a legmagasabb áron való iPad felvásárlás?

Készülékeket tovább értékesítés céljából vásároljuk fel, így értelemszerűen piaci ár alatt tudjuk megvásárolni minimálisan!

Felvásárolunk minden Apple készüléket nem csak iPad modelleket! Megvesszük használt iPhone-MacBook-iMAc-Apple Watch készülékét is!

Ennyi nem elég Önnek?

Akkor jöjjön el hozzánk és győződjön meg róla személyesen, milyen kényelmes és megbízható módon kínáljuk a felvásárlást és a beszámítás szolgáltatásainkat! Várjuk Önt fűtött/klimatizált Apple szaküzletünkben és szervizünkbe a Budapest 1074 Rottenbiller utca 8. szám alatt! Telefonszám: 06706604841 Email: info@almaadasvetel.hu

Szeretné tudni mennyit ér használt készüléke?

Kérjük részletesen töltse ki árajanlat kérő űrlapunkat és garantáltan 2 órán belül
munkatársaink egy tájékoztató jellegű árat fognak mondani készülékére.