iPad Air 3

Az iPad Air 3 minden eddiginél szélesebb körben teszi elérhetővé leghatékonyabb technológiákat: a Neural Engine‑t, az A12 Bionic chipet és a 10,5 hüvelykes, True Tone technológiás Retina kijel­zőt. Ráadásul már az Apple Pencillel is kompatibilis, és Smart Keyboardot is csatlakoz­tathatsz hozzá. Mivel alig fél kiló és 6,1 mm vastag, mindezt a lenyűgöző technológiát légies könnyedséggel viheted magaddal bárhová.

Az iPad Air nagy, 10,5 hüvelykes Retina kijel­zőjével is tökéletesen kézre áll, és könnyen hordozható. Vékony, könnyű, emellett a legkorszerűbb vezeték nélküli technoló­giákkal van felszerelve. Akkuja akár 10 órán át bírja, így egy szaladgálós nap során is végig használhatod egyetlen feltöltéssel.

  • Széles szín­tartományú kijelző (P3)
  • True Tone kijel­ző
  • Ujjlenyomatok ellen védő, zsírtaszító bevonat        
  • Teljes egészében laminált kijelző
  • Tükröződésgátló bevonat
  • 1,8%-os tükröződés
  • 500 nites fényerő

Az A12 Bionic chipben egy 4 magos grafikus motor gondos­kodik a ki­emel­kedő teljesítményről az elképesztő AR-élményekhez, a 3D-s játékok valósághű effektjeihez és az alkal­mazások lenyűgöző grafikájához.

Előlapi kamerája 7 megapixeles, hátlapi kamerája 8 megapixeles melyekkel HD videókat is készíthetsz. Az iPad Air tele van saját fejlesztésű appokkal, amiket minden­nap használni fogsz. A Fotók, a Térképek, az Üzenetek, a Mail és a Safari mellett hatékony irodai alkal­mazások is helyet kaptak rajta, mint például a Pages, a Numbers és a Keynote. Dübörgő kreativitásodat pedig kiélheted a GarageBanddel, vagy megvághatod az iMovie-val.

 

Köszönjük , hogy elolvastad rövid cikkünket! Ha van eladó iPad készüléked Cégünk megvásárolja azonnali készpénzért a hét minden napján! Apple termékek adás-vétele! Új Apple termékek forgalmazása 1 év gyári garanciával.

Apple Szaküzlet-Apple Felvásárlás-iPhone Szerviz Budapest 1074 Rottenbiller utca 8. Telefonszám: 06706604841 Email: info@almaadasvetel.hu Web: www.almaadasvetel.hu

2020.05.1.

Szeretné tudni mennyit ér használt készüléke?

Kérjük részletesen töltse ki árajanlat kérő űrlapunkat és garantáltan 2 órán belül
munkatársaink egy tájékoztató jellegű árat fognak mondani készülékére.