Apple Watch Felvásárlás!

Nem is használod és csak a helyet foglalja Apple Watch készüléked? Hibás és nem vitt rá a lélek, hogy megjavíttasd, működésképtelenül pedig nem veszi meg senki? Az almaadasvetel.hu segít és megvásárolja hibás, vagy hibátlan készülékedet!

Megvásárolunk minden Apple Watch készüléket(Series 0,1,2,3,4,5) működőt és kis hibást, régit és újat. Nagyon egyszerű a folyamat, hogy készülékedet a lehető leggyorsabban felvásároljuk! A következő link segítségével https://almaadasvetel.hu/apple-termekek-felvasarlasa/ küld el készüléked paramétereit és kollegáink 2 órán belül jelentkezni fognak és egy tájékoztató jellegű árat fognak adni készülékedre.

FONTOS interneten adott árajánlatunk tájékoztató jellegű, konkrét végleges árat személyesen a termék átvizsgálása után tudunk adni! Készüléke átvizsgálása körülbelül 30 percet vesz igénybe. Cégünk megbízható vásárló, illetve eladó így ha meg tudtunk egyezni készüléke eladási árában, akkor csupán egy személyi igazolvány valamint lakcím kártya szükséges és megírjuk az adásvételi szerződést. Igazolványok hiányába nem áll módunkban megvásárolni Apple készülékét!

Nem csak Apple Watch készülékeket vásárolunk! Megvesszük használt iMac, iPhone, MacBook, iPad készülékét is. Cégünk a felvásárláson kívül még foglalkozik új Apple termékek forgalmazásával valamint iPhone készülékek szervizelésével.  Bármilyen almás kérdéssel fordulj, hozzánk bizalommal! Köszönjük, hogy elolvastad!

Üzletünk címe 1074 Budapest Rottenbiller utca 8. Telefonszám: 06 70 660 48 41 Email: info@almaadasvetel.hu Web: www.almaadasvetel.hu

Szeretné tudni mennyit ér használt készüléke?

Kérjük részletesen töltse ki árajanlat kérő űrlapunkat és garantáltan 2 órán belül
munkatársaink egy tájékoztató jellegű árat fognak mondani készülékére.