Új

iPhone 5 akkumulátor csere

Színválaszték:
Elérhetőség:
 • Raktáron
 • Eredeti ár: 5.900 Ft
 • iPhone 5 akkumulátor csere.

  iPhone 5 akkumulátor csere Budapesten , a legjobb áron 6 hónap garanciával.  A leggyakoribb javítások közé tartozik ez a szervizelés. Egy iPhone készülék akkumulátora általában 2 év után kezd el érezhetően gyengülni. Ha százalékban nézzük, akkor  iPhone 5 Plus készülékének akkumulátora 80% alatt ír ki szervizt  (beállítások-akkumulátor-akkumulátor állapota) . Egy iPhone 5 akkumulátor 385 óra készenléti idővel rendelkezik, ami napi használat során 13-14 órára redukálódik le.

  Mik a leggyakrabban előforduló iPhone 5 akkumulátor problémára utaló jelek?

  Az akkumulátorok talán egyik legnagyobb ellensége a hideg. A készülék hidegben kikapcsolgat minden előzmény nélkül. Téli időszakban az akkumulátor cserék száma jelentősen megemelkedik szervizünkben. A következő gyakori hibajelenség, ha az akkumulátor felpúposodik, és elkezdi kinyomni a kijelzőt. FONTOS,  ilyen esetekben azonnali akkumulátor csere javasolt, tönkreteheti a kijelzőt, illetve a készüléket is. Akkor is akkumulátor hibáról beszélhetünk, ha bizonyos akkuszázalékoknál egyszer csak kikapcsol a készülék. A telefont nem lehet tölteni? Csak töltőről működik? Ekkor is nagy valószínűség szerint cserélni fog kelleni iPhone 5 készülékének az akkumulátorát.

  Mit kell tennie, ha iPhone 5 akkumulátor cserére lenne szüksége?

  iPhone szervizünk Budapest frekventált helyén a 1074 Rottenbiller utca 8 szám alatt található. Bejelentkezésre nincs szükség, az iPhone 5 akkumulátor cserét azonnal el tudjuk végezni, ami 30-40 percet vesz igénybe.

  Miért válasszon minket?

  • -Budapest legkedvezőbb árai
  • -Több éves tapasztalat
  • -6 hónap garancia. Nálunk a garancia valóban garancia
  • -Több ezer elégedett ügyfél

  Elérhetőségeink

  Üzletünk címe: 1074 Rottenbiller utca 8.

  Telefonszám: 06 70 660 48 41

  E-mail: info@almaadasvetel.hu

  Web: www.almaadasvetel.hu

Szeretné tudni mennyit ér használt készüléke?

Kérjük részletesen töltse ki árajanlat kérő űrlapunkat és garantáltan 2 órán belül
munkatársaink egy tájékoztató jellegű árat fognak mondani készülékére.